přeskočit k navigaci »

Úvod » Archiv článků » Turistické zajímavosti Krušných hor » Silvestr 2014: Kam na Silvestra v Karlovarském kraji?!

Silvestr 2014: Kam na Silvestra v Karlovarském kraji?!

Konec roku 2014 tu bude dříve než se nadějeme. Pokud se právě poohlížíte po možnostech, jak co nejlépe strávit jeho poslední večer a noc, vězte, že nabídka je skutečně široká. A to nejen přímo v Karlových Varech, ale i v okolních městech a obcích. A oslavy Nového roku se chystají samozřejmě i na horách. Zde se ovšem vyplatilo rezervovat ubytování s předstihem.

 

Tolik možností na výběr...

Obývací pokoj s připravenými chuťovkami a osvědčeným televizním programem nemusí nadchnout každého. Proto většina restaurací, barů i hotelů připravila zajímavý program. Příznivci živější zábavy a tance si nejspíš vyberou některý z barů či diskoték v centru. Klidnějším povahám bude zase vyhovovat program v některé z restaurací či hotelů v lázeňské zóně. Informace o silvestrovském programu najdete obvykle na příslušných internetových stránkách. Pokud si vyberete, nezapomeňte udělat včas rezervaci!

Pokud je pro vás poslední noc roku synonymem dobrého jídla a pití, rozhodně nepřehlédněte nabídku restaurace LE MARCHÉ"gala večeři" o 6 chodech, na níž bude každý gurmán rád vzpomínat celý příští rok. Více informací >>

Přejeme vám, abyste konec roku 2014 strávili v co nejlepší náladě a rok 2015 pro vás byl ve znamení štěstí a úspěchu.

« kompletní seznam rubrik