přeskočit k navigaci »

Úvod » Archiv článků » Turistické zajímavosti Krušných hor » Navštivte zážitkovou restauraci Le Marché v Karlových Varech

Navštivte zážitkovou restauraci Le Marché v Karlových Varech

Pokud míříte do Karlových Varů a chcete ochutnat něco stejně výjimečné jako jsou místní léčivé minerální prameny, pak navštivte gurmánskou restauraci LE MARCHÉ...

Restauraci, v níž kvalita převažuje nad kvantitou a hlavními znaky podávaných pokrmů je symfonie barvy, chuti a konzistence, najdete přímo na hlavní karlovarské turistické tepně. Restaurace s francouzským názvem LE MARCHÉ stojí jen několik metrů od nejvýznamnějších karlovarských památek jako Císařské lázně a Grandhotel Pupp. Zážitkové menu se tak může stát příjemným zakončením vaší procházky za krásami tohoto jedinečného lázeňského města.

Gastronomické zážitky každý den

Menu restaurace LE MARCHÉ je koncipováno tak, abyste si zde zážitek z jídla mohli dopřát 6 dnů v týdnu. Od pondělí do soboty si tu tak můžete vychutnat dvouchodové obědové menu nebo večeři o třech chodech. Menu však není nikdy stejné. Jeho složení se řídí sezónou a aktuální nabídkou čerstvých surovin od dodavatelů masa, ryb, zeleniny a ovoce z celého světa. K jídlu si můžete dopřát pečlivě vybraná francouzská, italská a moravská vína, šampaňské nebo dobře vychlazené točené plzeňské světlé a polotmavé pivo. Kromě zážitkového menu nabízíme také originální dezerty z čokolády a ovoce, ke kterým samozřejmě nesmí chybět výborná káva.

Kvalita od "michelinského" kuchaře

U stolu v restauraci nebo na letní terase Vás rád uvítá šéfkuchař Jan Krajč. Pokud Vám jeho jméno nic neříká, vězte, že kromě vyhlášených českých restaurací, působil i v zahraničí. Asi nejvýznamnější kuchařskou praxí však byla "michelinská restaurace" Grandhotelu Sauerhof v Rakousku. Měl i vlastní kuchařský pořad v České televizi, pracoval také jako foodstylista pro časopis Styl a chuť a vydal vlastní kuchařku. Své zkušenosti se nakonec rozhodl zúročit ve vlastní restauraci, kterou je právě restaurace LE MARCHÉ Karlovy Vary.

Pokud jsme vás již dostatečně navnadili k návštěvě a hlavně k ochutnávce specialit Jana Krajče, není už nic jednoduššího, než si rezervovat telefonicky, mailem nebo on-line místa v restauraci.

Kontakt:

Restaurace Le Marché
Mariánskolázěnská 4
360 01 Karlovy Vary
Tel.: +420 730 133 695
E-mail: info@le-marche.cz
Web: www.le-marche.cz

 

Otevírací doba:

  • Pondělí - Sobota 12:00 - 23:00
  • Neděle - zavřeno
  • Obědy: od 12:00 do 15:00
  • Večeře: od 18:00

« kompletní seznam rubrik